Personal Trainer- palvelut

Liikuntaneuvonta 0€

Jätä yhteystietosi ja varaa itsellesi ilmainen aika liikuntaneuvontaan

Jättäessäsi puhelinnumeron, kerro milloin olet tavoitettavissa.

Mikä Liikuntaneuvonta?

Tapaamisessa voimme selkeyttää tavoitteitasi, löytää ensiaskeleet liikunnan aloittamiseen tai keskustella ravitsemuksesta.

Jos pohdit valmennuksen aloittamista, tapaaminen käy myös alkukartoituksena.

Viestissäsi voit kertoa esimerkiksi tavoitteistasi tai asioista, joihin tarvitset apua.

Jätä siis rohkeasti yhteystietosi ja sovitaan aika maksuttomaan tapaamiseen!


Valmennukset

Kaikkiin kuukausivalmennuksiin kuuluu;

  • Alkukartoitus
  • Henkilökohtainen treeniohjelma
  • Ravintoneuvonta
  • Tapaamiset
  • Sähköpostituki

Alkukartoituksessa selvitämme sinun tavoitteesi, harjoitushistoriasi ja mietimme sinulle sopivat harjoitusmenetelmät. Niiden pohjalta teen juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman, jonka käymme yhdessä harjoittelemassa läpi. Ohjaan sinua myös syömään tavoitteitasi kohti.

3kk ja 6kk valmennuksiin kuuluu myös tarvittaessa ravintoanalyysin tekeminen sekä treeniohjelmien päivitykset. Tapaamisia pidämme tarpeen mukaan, n. 2-4 tapaamista /kk. Sähköpostituen avulla voit kysyä mieleesi tulevat kysymykset heti, eikä tarvitse odottaa seuraavaan tapaamiseen.

Luodaan siis juuri Sinulle sopiva valmennus!

1kk valmennus

Treenaajalle, joka tarvitsee suuntaviivat treeniinsä sekä ravitsemukseensa. Valmennuksessa saat hyvät lähtökohdat itsenäiseen treenaamiseen.

3kk valmennus

Sinä, joka haluat lähteä tiukasti kohti tavoitteitasi, oli se sitten lihasmassan kasvatus, kiinteytyminen tai jokin muu. Lähdetään yhdessä saavuttamaan ne!

6kk valmennus

Sinulle, joka tarvitset kaikenkattavan valmennuksen kohti tavoitteitasi. Lähtökohdastasi riippumatta muokkaamme päivittäiset tapasi kohti hyvinvointia niin, että se palvelee sinua koko loppuelämäsi.

Henkilökohtainen saliohjelma + ohjaus + kirjallinen ravinto-ohjeistus tavoitettasi kohti 59€

Ravitsemus on erittäin suuressa roolissa kun treenataan tavoitteellisesti. Lihasmassaa kasvatettaessa kalorimäärän on oltava suurempaa kuin kulutus, ja painonpudotuksessa taas pienempää. Jos tarvitset yksilöityä saliohjelmaa ohjauksen kanssa sekä apua ravitsemusmuutoksen tekemiseen, tämä on sinun pakettisi. Saat nimittäin kirjalliset ohjeet sekä kätevän tarkistuslistan ruokavaliomuutoksen ensisijaisista toimenpiteistä.

Parivalmennukset

Onko sinulla ja ystävälläsi samansuuntainen tavoite ja haluatte yhdessä lähteä sitä kohti? Olipa tavoitteenanne sitten saada hyvä startti salitreenaamiselle, oppia kuntosaliliikkeiden tekniikat huolellisesti ja oikein tehtynä tai vaikkapa kokonainen elämäntapamuutos, parivalmennus on teitä varten! Lähtekää yhdessä valmennukseen, jossa otetaan huomioon teidän molempien toiveet. Kaverin kanssa on kivempaa!

1kk 149€/hlö 3kk 119€/hlö 6kk 99€/hlö

1kk Parivalmennus 169€/hlö

Onko tavoitteenanne vaikkapa oppia salitreenauksen salat ja tarvitsisitte auttavaa kättä? Otetaan heti hyvä startti yksilöidyillä saliohjelmillaja ohjauksilla!

3kk Parivalmennus 149€/kk/hlö

Haluaisitteko oppia salilla tehtävät liikkeet huolellisesti, turvallisesti ja oikein tehtynä

6kk Parivalmennus 99€/kk/hlö

—-


Stiina Eleonoora

Visitors will want to know the person behind the work. Replace this text and use this section to write a short bio. If you don’t know where to begin, try the questions below.

Why do you do what you do? How did you get started in your field?

What have you done so far? What were the major milestones in your career?

What do you do after work? What are your passions and hobbies? What do you most enjoy talking about?


Contact