Stiina Eleonoora

Positiivisella ja kannustavalla otteella varustettu valmentaja. 12 vuoden jalkapallotausta, kuntosaliharjoittelua reilu 4 vuoden ajalta. 

Yhteystiedot

Y-tunnus 3110998-1

Lisenssit

Trainer4you Personal Trainer

Trainer4you Kuntosalivalmentaja

Jätä yhteystietosi ja varaa itsellesi ilmainen aika liikuntaneuvontaan

Jättäessäsi puhelinnumeron, kerro milloin olet tavoitettavissa.

Treenitaustani

Jalkapalloharrastukseni ansiosta halusin jo nuorena olla hyvässä kunnossa, jotta jaksaisin kentällä juosta. Niimpä aloitin jo ala-asteella säännöllisen lenkkeilyn ja jossakin vaiheessa otin mukaan kotona tehtäviä lihaskuntoharjoitteita.

Taustani on siis pitkälti kestävyysliikunnassa. Kuitenkin saliharjoittelun aloittaessani tavoitteenani oli saada lihasmassaa, olinhan ollut koko elämäni ajan merkittävästi alipainoinen. Saliharjoittelun aloittamisen jälkeen säännöllinen lihaskuntoharjoittelu ei ole katkennut kuin armeijan metsäleirien ajaksi. Salin aloituksesta tähän päivään saakka lihasmassaa onkin kertynyt pysyvästi 15kg.

Olisi mahtavaa valmentaa henkilöitä, jotka ovat samassa tilanteessa kuin itse olin. Kohtasin monia haasteita, joita en osannut odottaa ja jotka olisi varmasti vältetty osaavan valmentajan avulla. Myöskin oikeanlaisesta opastuksesta ravitsemuksen kanssa on suuresti hyötyä tässäkin elämäntapamuutoksessa.

Tavoitteenani on, että treenaamisesta tulee sinulle mukavaa. En tue diettaamista, vaan haluan kaikissa valmennuksissani muuttaa tapasi ja jokapäiväiset valintasi elämässäsi kohti tavoitteitasi tukevaa. Mitä hyötyä siitä olisi, jos saavuttaisit tavoitteesi vaikka kolmen kuukauden päästä, ja vuoden päästä olisit taas samassa tilanteessa kuin nyt? Motivaation siinä ainakin saisi unohtaa.

Pienilläkin askeleilla saa suuria muutoksia aikaan. Ja mikä parasta, se on paljon kivempi reitti kuin vaikka dieetit!

Jatkuvat päänsäryt

Olen kärsinyt viikottaisista, melkein päivittäisistä päänsäryistä jo lapsesta saakka. Päänsäryt pahentuivat huomattavasti 20 ikävuoden jälkeen. Välillä ruokaakaan  ei pystynyt aamulla syömään, minkä takia se alkoi vaikuttamaan työkykyyni ja arkeeni. Lisäsin dynaamisia liikkuvuusharjoitteita salitreenini alkuun, ja jossain vaiheessa aloin tehdä liikkeitä ihan omana treeninään ensin kerran viikkoon ja siitä aloin lisäämään treenien määrää pikkuhiljaa. Muutaman kuukauden päästä huomasin, että päänsärkyjä on enää aniharvoin. Voin siis kokemuksesta sanoa, että liikkuvuustreenit auttavat tehokkaasti jatkuvaan päänsärkyyn ja myös niska- hartiakipuihin. Samalla se edistää palautumista ja pitää kropan liikkuvana! Jos kärsit samasta ongelmasta, ota rohkeasti yhteyttä ja autan sinua pääsemään siitä eroon.

Mielenkiinnon kohteeni valmentajana ovat lihasmassan ja -voiman kasvatus sekä kiinteytyminen.

Kestävyyskunnon kohottaminen on minulle tuttua harrastusteni kautta. 

Asiakkainani on ollut myös elämäntapamuutosta tekeviä sekä painonpudottajia. 

Jos sinulla jäi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!