Valmennukset

Kaikkiin kuukausivalmennuksiin kuuluu;

  • Alkukartoitus
  • Henkilökohtainen treeniohjelma
  • Ravintoneuvonta
  • Tapaamiset
  • Sähköpostituki

Alkukartoituksessa selvitämme sinun tavoitteesi, harjoitushistoriasi ja mietimme sinulle sopivat harjoitusmenetelmät. Niiden pohjalta teen juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman, jonka käymme yhdessä harjoittelemassa läpi. Ohjaan sinua myös syömään tavoitteitasi kohti.

3kk ja 6kk valmennuksiin kuuluu myös tarvittaessa ravintoanalyysin tekeminen sekä treeniohjelmien päivitykset. Tapaamisia pidämme tarpeen mukaan, n. 2-4 tapaamista /kk. Sähköpostituen avulla voit kysyä mieleesi tulevat kysymykset heti, eikä tarvitse odottaa seuraavaan tapaamiseen.

Luodaan siis juuri Sinulle sopiva valmennus!

1kk valmennus

Treenaajalle, joka tarvitsee suuntaviivat treeniinsä sekä ravitsemukseensa. Valmennuksessa saat hyvät lähtökohdat itsenäiseen treenaamiseen.

3kk valmennus

Sinä, joka haluat lähteä tiukasti kohti tavoitteitasi, oli se sitten lihasmassan kasvatus, kiinteytyminen tai jokin muu. Lähdetään yhdessä saavuttamaan ne!

6kk valmennus

Sinulle, joka tarvitset kaikenkattavan valmennuksen kohti tavoitteitasi. Lähtökohdastasi riippumatta muokkaamme päivittäiset tapasi kohti hyvinvointia niin, että se palvelee sinua koko loppuelämäsi.

1kk Yksilövalmennus 219€/kk

1kk Parivalmennus 169€/kk/hlö

3kk Yksilövalmennus 199€/kk

3kk Parivalmennus 149€/kk/hlö

6kk Yksilövalmennus 169€/kk

6kk Parivalmennus 119€/kk/hlö

Smartum, E-passi ja Tyky- setelit käyvät myös maksuvälineinä.

Parivalmennukset

Onko sinulla ja ystävälläsi samansuuntainen tavoite ja haluatte yhdessä lähteä sitä kohti? Olipa tavoitteenanne sitten saada hyvä startti salitreenaamiselle, oppia kuntosaliliikkeiden tekniikat huolellisesti ja oikein tehtynä tai vaikkapa kokonainen elämäntapamuutos, parivalmennus on teitä varten! Lähtekää yhdessä valmennukseen, jossa otetaan huomioon teidän molempien toiveet. Kaverin kanssa on kivempaa!


Henkilökohtainen saliohjelma + ohjaus + kirjallinen ravinto-ohjeistus tavoitettasi kohti 59€

Ravitsemus on erittäin suuressa roolissa kun treenataan tavoitteellisesti. Lihasmassaa kasvatettaessa kalorimäärän on oltava suurempaa kuin kulutus, ja painonpudotuksessa taas pienempää. Jos tarvitset yksilöityä saliohjelmaa ohjauksen kanssa sekä apua ravitsemusmuutoksen tekemiseen, tämä on sinun pakettisi. Saat nimittäin kirjalliset ohjeet sekä kätevän tarkistuslistan ruokavaliomuutoksen ensisijaisista toimenpiteistä.